Eimert Vermeulen - Executive actor/Regisseur/Presentator/Dagvoorzitter

Home
Wie ben ik
Wat doe ik
Samenwerking
Opdrachtgevers
Contact
Algemene voorwaarden
English
 

Wie ben ik

Eimert Vermeulen studeerde aan de Toneelacademie Maastricht en de HB Studio in New York. Hij werkte als acteur, regisseur en directeur bij het toneel in Nederland en België. 

Sinds 1993 werkt hij als executive actor en regisseur  in het bedrijfsleven. Hij was onder andere werkzaam bij Factor acteurs, LTP Amsterdam en Sense of Leadership. In 2008 stichtte hij I am Consultancy

Eimert Vermeulen is acteur en regisseur in de Corporate World en gespecialiseerd in de menselijke kant van verandering. Hoe hou je regie, over jezelf en over anderen? Wat betekent verandering voor je mentale veerkracht en hoe beïnvloed je die? Hoe werkt verandering in groepen en hoe kun je dat begeleiden? Hoe presenteer je verandering? Hoe krijgen mensen zin in verandering? Hoe leer je mensen kijken naar alles wat er wel is in plaats van alles wat er niet is? Hoe creëer je draagvlak? Wat is de juiste verhouding tussen zeggen en vragen?

Omdat “praten over”, mensen vaak verder van zichzelf en van elkaar brengt, is I am Consultancy gespecialiseerd in doen, in uit proberen, in samen studeren op het gedrag dat hoort bij de gewenste situatie. Daarbij gaat het om de juiste vragen maar ook om de meest optimale antwoorden. Belangrijk is dat die antwoorden en de doelen passen in een groter geheel.

Samen spelen, rollen kiezen, regie nemen, In je eigen toneelstuk blijven, een heldere eenduidige performance geven, verleiden, boeien en raken zijn de zaken die I am Consultancy overbrengt van het toneel naar de Corporate World. I am Consultancy zorgt voor een ontspannen en respectvolle leeromgeving waarin plaats is voor plezier.

 

Feiten staan vast maar hoe de mens omgaat met die feiten 

daarin heeft hij gelukkig een keuze.

Inzicht in die keuzevrijheid geeft ruimte voor iets nieuws.        

  Als trainer/coach is Eimert vooral gespecialiseerd in leiderschapsontwikkeling Als trainer/coach is Eimert Vermeulen vooral gespecialiseerd in leiderschapsontwikkeling.Door zijn grote netwerk is Eimert in staat maatwerkopdrachten aan te nemen waarbij een groot aantal acteurs is vereist.